Aanbevolen producten

Welkom bij de webwinkel van Mehadrin!

In de webwinkel van Mehadrin kunt u eenvoudig en snel online verse jaffa citrusvruchten,
(biologische) Medjoul dadels, avocado’s en vele andere soorten groenten en fruit bestellen.
Zo kunt u genieten van de beste kwaliteitsproducten rechtstreeks van de teler.
Uw voordeel is dat u de allerverste producten voor de beste prijs krijgt!

Mehadrin is de grootste teler en exporteur van citrusvruchten, groenten en fruit uit Israël en tevens hoofdleverancier van het wereldberoemde Jaffa-merk. In ons 60-jarige bestaan hebben wij bijzonder veel ervaring opgedaan in alle aspecten die met onze producten te maken hebben. Bijna al onze producten worden door onszelf gekweekt, geplukt, gewassen en gesorteerd, verpakt, verscheept en verkocht. Daarnaast controleren wij voortdurend de kwaliteit van al onze producten, blijven wij investeren in onderzoek en ontwikkeling en promoten wij werkwijzen die vriendelijk zijn voor mens en milieu. Wij doen dit alles om onze klanten de allerbeste producten te kunnen bieden. Maar ook omdat het telen van landbouwproducten onze passie is;
wij zijn telers met hart en ziel!

Carbon Footprint-project

Mehadrin is het eerste Israëlische bedrijf dat haar producten met de Life Cycle Analysis (LCA) methode berekend en beoordeeld heeft. De 'Carbon Footprints' van de producten van Mehadrin zijn in overeenstemming met het beoordelingscriteria van PAS 2050. De PAS 2050 is een meetinstrument voor bedrijven om de levenscyclus van broeikasgasemissies van goederen en diensten te kunnen beoordelen. De PAS 2050 is na intensief overleg met alle betrokken partijen, opgesteld door The Carbon Trust, een onafhankelijke derde partij werkzaam in het Verenigd Koninkrijk.

 

Jaffa merk


Mehadrin is een toonaangevende wereldwijde leverancier van de wereld - gerenommeerde merk JAFFA.Onder het merk Jaffa kunt u breed assortiment sappige citrusvruchten vinden.

Onder van het Jaffa-merk vallen: 
-Orri: een heerlijke, makkelijk te pellen mandarijn
-Sunrise: een rode grapefruit
-White Marsh: een witte grapefruit

Growers at Heart


Voor de afgelopen 60 jaar, heeft Mehadrin altijd geloofd dat de fundamenten van het bedrijf zijn geworteld in de aarde van haar boomgaarden en de mensen in het veld.

Medjoul Dadels


De Medjoul dadel, Israëls meest prestigieuze dadel is 100% natuurlijk, met zorg gekweekt, geplukt en geselecteerd en staat bekend als "Nature's Candy". De Medjoul dadels hebben een stevige textuur en bieden u een rijke, unieke smaak. Wij leveren ook biologische Medjoul dadels in diverse luxe verpakkingen, zo is er voor ieder wat wils. We zijn trots op onze dadels, maar dat kunt het beste persoonlijk ervaren. Geniet van onze Medjoul dadels en probeer ze zelf eens uit. De smaak en kwaliteit zal u verbazen, elke dadel opnieuw.

Onze merken

* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Twitter

Facebook